avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 399 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... telefonul mobil
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

telefonul mobil

Buna ziua,lucrez la o fabrica in anglia in domeniu alimentar,menegerul nostru vrea sa ne interzica purtarea telefonului mobil asupra noastra in timpul programului de lucru,este legal?Nu gasesc vreo lege care interzice asta.Poate ma puteti ajuta,multumesc.
Cel mai recent răspuns: yam36 , utilizator 16:52, 23 Noiembrie 2018
Buna dimineata.
In Anglia se aplica legile, regulamentele de acolo, asa ca...cititi legislatia de acolo si regulamentul angajatorului...
In afara de legile engleze se aplica si dreptul angajatorului de a stabili regulile si in timpul serviciului se poate interzice folosirea telefonului mobil.
interzicerea stiu dar eu vroiam sa stiu doar de purtarea asupra noastra in timpul programului.
De ce sa-l purtati la dvs. in conditiile in care angajatorul a interzis folosirea telefonului mobil in timpul lucrului ? Il lasati la vestiar impreuna cu lucrurile personale cand va schimbati in echipamentul de protectie strict obligatoriu in sectorul alimentar. Trebuie sa aveti in vedere faptul ca telefonul poate fi purtator de microbi ceea ce in sectorul alimentar (unde totul se sterilizeaza obligatoriu - echipamente de lucru, vase, echipament de protectie, etc., conform normelor sanitare si a normelor sanitar-veterinare) poate deveni pericol potential pentru consumatori.
Va multumesc pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate da un regulament de ordine interioara la o gradinita ... Anne29 Anne29 Se poate da un regulament de ordine interioara la o gradinita cu program prelungit sa fie interzise telefoanele la cadrele didactice ? (Adică sa fie lăsate ... (vezi toată discuția)
Pauza la locul de munca Madmatricx Madmatricx Buna seara, Lucrez intr-un depozit cu produse alimentare, ca stivuitorist. In depozit sunt 2-3 grade celsius, programul de lucru este de 8 ore, trei ... (vezi toată discuția)
Avertisment - dotare lucratori cu echipament individual de protectie. obligatia lucratorului de a purta toate sortimentele de eip din dotare. ContSters290705 ContSters290705 Am o cunostiinta de lucreaza la o cofetarie purtand ca atare uniforma corespunzatoare (ma rog cel putin asa e acolo respectiv -pantaloni bluza sosete ... (vezi toată discuția)