avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 598 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Autorizatii activitate preparare mancare la sediul ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Autorizatii activitate preparare mancare la sediul clientului

Buna ziua,
Dorim sa desfasuram activitate de prepararea a mancarii la sediul clientului (caen 5621 - Activitati de alimentatie (catering) pentru evenimente). Activitatea se va desfasura doar sub aceasta forma, nu vom avea un sediu propriu pentru preparare mancare.
Va rog sa imi spuneti ce autorizatii sunt necesare pentru acest tip de activitate. Mai este nevoie de autorizatie DSV, DSP, Primarie, PSI?

Multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 26 Mai 2021
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Cod caen panagro3 panagro3 ce cod CAEN trebuie sa aleg pentru activitatea de fabricare a mancarii la evenimente diverse,mancare pe care o fac in locatia mea si o livrez la destinatia ... (vezi toată discuția)
Cod caen livrare pizza/mancare la domiciliu Loredana_84 Loredana_84 Buna ziua, Trebuie sa infiintez o societate comerciala care va desfasura activitatea de restaurant - pizzerie. Am autorizat in locatia respectiva codurile ... (vezi toată discuția)
Servicii de catering adrt adrt Buna ziua, Firma noastra ofera servicii de restaurant si cazare, din data de 18 martie activitatea a fost suspendata conform ordonatei militare, in data de 06 ... (vezi toată discuția)