Buna ziua,
Firma noastra ofera servicii de restaurant si cazare, din data de 18 martie activitatea a fost suspendata conform ordonatei militare, in data de 06 aprile am obtinut certificatul pentru situatie de urgenta - TIP 1. In aceasta perioada nu am desfasurat nici o activitate, din data de 10 aprilie dorim sa oferim servicii de catering, noi putem desfasura aceste servicii daca am obtinut certificatu pentru situatii de urgenta?
Buna ziua.
Cod CAEN 5621 Activitati de alimentatie (catering) pentru evenimente
Aceasta clasa include asigurarea serviciilor de alimentatie bazate pe aranjamente contractuale cu clientul, în locatia specificata de catre client, pentru un anumit eveniment.
Asadar, in contextul creat prin starea de urgenta, nu puteti desfasura activitati de catering, intrucat sunt interzise evenimentele in aceasta perioada.
Puteti asigura insa. livrarea produselor la domiciliul clientului, cf. caen 5610(Restaurante), pe care il aveti autorizat. Acest caen include, printre altele si livrarea la domiciliu.
Succes!
Problema cod caen
Alex N
Buna ziua,
As vrea sa stiu daca pentru organizarea de evenimente: petreceri, banchete, etc. care se desfasoara in diverse locatii (restaurante, sedii firme ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.