As vrea sa stiu ce coduri caen trebuie trecute pentru o activitate de catering cu mancare vegana ( produse perisabile) - producerea ei in bucataria proprie ( spatiu amenajat condorm cerintelor) si distribuirea ei pe baza de abonament lunar catre persoane fizice, eventual si juridice, prin intermediul masinilor proprii.
Am identificat 5621 si 5629, dar pare ca si 1089 s- ar potrivi...daca puteti ajuta cu un sfat - eventual care ar fi activitatea principala.
1089 nu se poate retine.
Această diviziune ( 10 Industrie alimentara) nu include prepararea de mâncăruri pentru consum imediat (de exemplu în restaurante). Prepararea hranei pentru consum imediat, la locul preparării, este clasificata în diviziunea 56 (Activităţi de servicii de alimentaţie).
Eu v-as sugera ca activitate pricipala:
5629 Alte activităţi de alimentaţie n.c.a.
Această activitate include catering-ul industrial, adică asigurarea serviciilor de alimentaţie bazate pe aranjamente contractuale cu clientul, pentru o perioadă de timp determinată. Este inclusă de asemenea activitatea unităţilor alimentare concesionate în cadrul bazelor sportive şi al altor unităţi similare. Hrana este adesea preparată într-o unitate centrală.
Această clasă include:
-furnizori de servicii de alimentaţie pentru contractori (de exemplu: companii de transport)
-activitatea unităţilor de alimentaţie concesionate în cadrul bazelor sportive şi al unităţilor similare
-activitatea cantinelor sau bufetelor (de exemplu pentru fabrici, birouri, spitale sau şcoli) pe bază de concesionare
Această clasă exclude: -fabricarea de produse alimentare perisabile destinate revânzării, vezi 1089
-comerţul cu amănuntul al produselor alimentare, vezi diviziunea 47
si intre obiectele secundare sa cuprindeti si:
5621 Activităţi de alimentaţie (catering) pentru evenimente
Această clasă include asigurarea serviciilor de alimentaţie bazate pe aranjamente contractuale cu clientul, în
locaţia specificată de către client, pentru un anumit eveniment.
Această clasă exclude:
-fabricarea de produse alimentare perisabile destinate revânzării, vezi 1089
-comerţ cu amănuntul al produselor alimentare perisabile, vezi diviziunea 47