avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 717 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Rezidenta fiscala electronica?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Rezidenta fiscala electronica?

Rezidenta fiscala electronica?
Urmeaza sa deschid o afacere care va avea, cu precadere, clienti straini. Am gasit o firma din Estonia care ofera servicii de contabilitate (link mai jos) si gestionare a firmei prin rezidenta fiscala electronica. Ei fac toate demersurile de deschidere a firmei si iti atribuie un contabil care se ocupa de calcularea taxelor. Imi suna bine ideea fiindca nu mai pierd vremea cu deschisul firmei si nici nu e nevoie sa schimb mereu sediul in functie de orasul in care ma mut.
Intrebarea mea: este o asemenea practica in conformitate cu legea fiscala de la noi? Nu as vrea sa am probleme dupa aceea. Multumesc.
[ link extern ]
Ultima modificare: Miercuri, 26 Mai 2021
lizzie.n, utilizator

Alte discuții în legătură

Schimbare sediu taluz1 taluz1 am sediul firmei in apartamentul in care locuiesc,in bucuresti.ma mut in judetul Dambovita.Ce recomandati?Inchiderea activitatii,desfintarea firmei,infintarea ... (vezi toată discuția)
Consignatie nefis nefis buna ziua vreau sa deschid o discutie despre magazinele tip CONSIGNATIE. credeti ca perioada de CRIZA ar putea fi un motiv pentru dezvoltarea acestei ... (vezi toată discuția)
Cum se realizeaza un ordin de plata rasfatzata rasfatzata am o nelamurire: am o firma (recent deschisa) care presteaza servicii IT si am incheiat un contract cu o alta firma. urmeaza sa i emit factura pe luna iulie, ... (vezi toată discuția)