avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 850 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale schimbare sediu
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

schimbare sediu

am sediul firmei in apartamentul in care locuiesc,in bucuresti.ma mut in judetul Dambovita.Ce recomandati?Inchiderea activitatii,desfintarea firmei,infintarea alteia in noul judet,schimbarea adresei in noul judet.domeniul de activitate este :transporturi auto de marfa. multumesc.
Va recomand sa va schimbati sediul. Daca va infiintati alta trebuie sa o radiati pe aceasta pe care o aveti acum si cheltuielile sunt duble. Detalii pentru aceasta operatiune gasiti aici;
[ link extern ]
Cu sediul social si fiscal totodata in Bucuresti, veti fi legat mereu de acest oras pentru partea contabila a societatii. E de preferat ca acolo unde aveti locuinta sa aveti si societatea ca atare indicatiile utilizatorului@sad sunt de urmat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa tractari auto Silviu Matei97 Silviu Matei97 Buna ziua, doresc sa infintez o societate care are ca si scos tractarile auto, detin o platforma si as dorii sa fac totul legal. Imi puteti spune va rog ... (vezi toată discuția)
Inchidere firma....lamuriri urgent! davidoff davidoff Va rog frumos sa ma ajutati cu niste lamuriri. Cum este mai avantajos pentru mine, sa mut o societate de la Bucuresti la Ilfov, sau sa o inchid pur si ... (vezi toată discuția)
Mutare srl dintr-un judet in alt judet MADALINA ARMEANU MADALINA ARMEANU SRL-ul pe care il detin in judetul Braila este momentan suspendat din Aprilie 2010. Doresc sa reiau activitatea, insa in judetul Bacau (acolo unde m-am ... (vezi toată discuția)