Va rog frumos sa ma ajutati cu niste lamuriri.
Cum este mai avantajos pentru mine, sa mut o societate de la Bucuresti la Ilfov, sau sa o inchid pur si simplu si sa imi fac o alta firma? Care sunt pasii pentru inchiderea definitiva a unei societati care nu are activitate?
Cum este mai avantajos pentru mine, sa mut o societate de la Bucuresti la Ilfov, sau sa o inchid pur si simplu si sa imi fac o alta firma? Care sunt pasii pentru inchiderea definitiva a unei societati care nu are activitate?
davidoff a scris:
Daca radiati societatea atunci va va costa mai mult + costurile de infiintare a altei societati in Ilfov. Dupa parerea mai mai bine schimbati sediul social, dintr-un judet in altul. Radierea societatii este un proces de durata, care implica si un control de fond de la Fisc.
Procedura de schimbare a sediului social dintr-un judet in altul o gasiti la adresa: [ link extern ]