avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 521 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Buna ziua. avem un SRL mic cu 2 angajati; anul trecut ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Buna ziua. avem un SRL mic cu 2 angajati; anul trecut am notificat ...

Buna ziua. avem un SRL mic cu 2 angajati; anul trecut am notificat cu cca 2 luni anticipat Telekom ca dorim rezilierea contractului. Aveam 3 abonamente din care unul a fost cerut chiar la debutul pandemiei si evident un telefon normal; ni s-a trimis acasa telefonul şi la semnat contractul dar administratorul nu era prezent asa ca a semnat altcineva din firma fara sa stie exact ce semneaza. Ne-am trezit ca au prelungit si cele 2 abonamente vechi (desi nu erau la scadenta) cu inca 2 ani. Evident am aflat doar cand am cerut rezilierea. Nu se poate discuta decat on-line sau telefonic cu ei (ca si persoana juridica) si desi am platit o taxă maricica dupa care au promis ca e gata ne trezim ca factureaza în continuare o suma desi nu mai avem raporturi contractuale de cca 1 an. ce ne sfatuiti sa facem? incasarile sunt mici deci angajarea unui avocat e un efort mare in conditiile actuale.

Alte discuții în legătură

Taxa reziliere telekom Paul1427 Paul1427 Am făcut un abonament la TELEKOM pentru servicii de internet și televiziune pe data de 15 decembrie 2017. Luna asta pe data de 9 ianuarie am văzut oferta de ... (vezi toată discuția)
Titlu executoriu cornel2222 cornel2222 Bună ziua! Datoria către o firma de telefonie poate deveni titlu executoriu? Mai pe scurt un fost abonament la Telekom de care nu am fost mulțumit ptr. Ca ... (vezi toată discuția)
Rezilire contract telekom mihaiddx mihaiddx In luna Septembrie 2019 am primit o motificare de la telekom ca abonamentele se vor scumpi. Daca nu sunt de acord cu cresterea pretului sa fac cerere de ... (vezi toată discuția)