avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1001 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Program de vizita minori - divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Program de vizita minori - divort

Buna ziua,
in cazul in care eu si fosta mea sotie suntem divortati, avand un copil am obtinut autoritate tutelara comuna cu domiciliul la ea iar la mine din 2 in 2 weekenduri respectiv zile in vacanta. Vreau sa va intreb urmatorul lucru: de sarbatori cand copilul e la mine conform programului din sentinta, pot duce copilul in alta localitate pt a petrece impreuna cu el si parintii mei sarbatorile? Trebuie sa isi dea fosta mea sotie acordul? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 13:29, 27 Mai 2021
dacă nu sunt specificații contrare în hotărâre, ar trebui să puteți să vă vizitați familia fără probleme
da, il puteti duce oriunde in Romania.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Program vizitare minor glucyana glucyana As vrea sa ma consult cu dv. intr-o problema, care ma framanta de ceva vreme. Am divortat anul acesta in aprilie, avem un baietel de 2 ani si 10 luni. Fostul ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am divortat de fosta sotie in luna ianuarie a acestui ... cristian.filip cristian.filip Buna ziua. Am divortat de fosta sotie in luna ianuarie a acestui an. Totul s-a facut amiabil la notar. Avem un copil de trei ani. Avand incredere in vorbele ei ... (vezi toată discuția)
Custodie comuna - dealess dealess Buna ziua! In urma unui divort cu minor incheiat la notar survenit in dec 2012, solicitat de comun acord de ambii soti din culpa comuna, s-a hotarat in ... (vezi toată discuția)