avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1050 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Contestatie Permis castigata, Apel neintemeiat facut ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Contestatie Permis castigata, Apel neintemeiat facut de Politie dupa 44-47 zile

Buna dimineata tuturor!

Topicul initial la care fac referire in randurile ce urmeaza este acesta - www.avocatnet.ro/forum/discu...

Buun, dupa lungi infatisari la Judecatorie s-a constatat faptul ca Politia nu avea niciun fel de dovada in afara unei declaratii de la cel pagubit, declaratie care in sinea sa este "suspecta" deoarece omul "crede" ca eu l-am lovit, nu zice asta cu siguranta absoluta.

Rezolutia a fost urmatoarea:

10.03.2021
Ora estimata: 08:30
Complet: Amanari pronuntare Stoenescu
Tip solutie: Admite plângerea
Solutia pe scurt: Admite plângerea. Anulează procesul – verbal seria PBW nr. 357065/15.10.2020. Cu drept de a formula cerere de apel în termen de 30 de zile din momentul comunicării. Cererea de apel se va depune la Judecătoria Sectorului 2 Bucureşti. Pronunţată în data de 10.03.2021, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei.
Document: Hotarâre 2426/2021 10.03.2021

Politia facand apel dupa o perioada de aproximativ 47 de zile
27/04/2021 IGPR - BRIDADA DE POLIŢIE RUTIERĂ, Apel

Data din intampinarea Politiei fiind 24/04/2021, deci 44 de zile per total, dansii au motivat Apelul in baza unui raport al politistului de caz care aparent dupa o perioada de mai bine de 6 luni isi aminteste clar si vivid ceea ce am discutat cu dansul (tot ceea ce a scris in acel raport este fals si complet neadevarat, nu stiu de unde a avut inspiratia necesara)

Care este cea mai buna abordare de a proceda in continuare, motivez ca Apelul a fost facut prea tarziu, sustin ca ceea ce zice politistul acolo este complet fals si neadevarat ? Trebuie sa formulez o intampinare si nu stiu exact cum sa o structurez eficient. Mai mult de atat, inca am Martor, colegul meu care era cu mine in masina in acea zi, martor pe care instanta nu a considerat necesar sa-l audieze. Daca cineva ma poate ajuta si contra cost, este o optiune in momentul de fata, ceea ce a facut Brigada Rutiera in cazul meu este un abuz ordinar.

NU exista nici un fel de proba concludenta la acest dosar, permisul de conducere mi s-a retinut in urma unei plangeri facute de o persoana oarecare care mai mult nici nu stie sigur daca eu am fost cel care i-a produs dauna masinii, tin sa mentionez ca masina mea NU are niciun fel de urme.
Ultima modificare: Joi, 27 Mai 2021
JohnnyofRC, utilizator
Buna dimineata!
Pentru inceput, in legatura cu termenul in care a fost depusa cererea de apel, trebuie sa verificati daca acesta a fost facut in termen. Termenul de 30 de zile curge de la data la care s-a primit hotararea. Consultati dosarul, vedeti data la care a fost comunicata, de la care calculati cele 30 de zile, atentie insa ca nu intră în calcul ziua de la care începe să curgă termenul, nici ziua când acesta se împlineşte. Daca constatati ca apelul nu a fost formulat in termen, invocati tardivitatea acestuia prin intampinare.
In cazul in care apelul a fost facut in termen, prin intampinare va veti apara pozitia argumentand in fapt si in drept, la fel ca in prima instanta, propunand noi dovezi in acest sens, daca aveti.
Verificați dovada de comunicare către BR există și cazuri în care sentințele nu se comunica la aceeași dată către părți.Pt a invocă o eventuală excepție prin întâmpinare tb sa cunoasteti data comunicarii
Verificați dovada de comunicare către BR există și cazuri în care sentințele nu se comunica la aceeași dată către părți.Pt a invocă o eventuală excepție prin întâmpinare tb sa cunoasteti data comunicarii
Verificați dovada de comunicare către BR există și cazuri în care sentințele nu se comunica la aceeași dată către părți.Pt a invocă o eventuală excepție prin întâmpinare tb sa cunoasteti data comunicarii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

De cand mai exact se face apel la o sentință? iuliancta2014 iuliancta2014 Bună seara. Am și eu o întrebare cu privire la momemtul exact cand se face apel la o sentință de divorț. Sentința a fost publicată pe data de 18 Mai ... (vezi toată discuția)
Depasire termenului de apel sandry sandry Buna ziua Va rog sa ma indrumati, - cum pot face proba ca s-a depasit temenul dispus de instanta pentru depunerea apelului . Va multumesc Sandry (vezi toată discuția)
Ordonanţă preşedinţială program de vizită Daniela_Str Daniela_Str Buna seara, Tocmai am fost citata deoarece fostul sot a deschis in data de 14.02.2017actiune de stabilire a programului de vizita pe calea ordonanţei ... (vezi toată discuția)