avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 942 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Vis a vis este un cartier de vile, dupa 4 ani de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Vis a vis este un cartier de vile, dupa 4 ani de asteptariam ...

Vis a vis este un cartier de vile, dupa 4 ani de asteptariam obtinut autorizatie de constructie pentru bransarea la o teava de gaz care se afla la cca 8 m de imobilul meu pe locul de parcare apartinand acestui cartier de vile, proprietate privata . Conducta a fost fost pusa de dezvoltatorul care a construit vilele. Vecinii de vis a vis nu vor sa-mi de acceptul sa ma bransez si mai ales sa sap pe terenul lor . Distrigazul a sapat, a bagat teava dar nu a facut inteparea la conducta de gaz, au astupat deja fara sa termine lucrarea. La solicitarea mea privind terminarea lucrarilor sau schimbarea solutiei printr-o extindere verbal au comunicat ca nu se poate face extindere, pentru a ma bransa dintr-o strada perpendiculara pentru ca spun ei este conducta pe strada. Ce solutie am ca lucrarea sa se termine, sau sa se faca extindere.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:20, 28 Mai 2021
Negociati cu dezvoltatorul care a instalat conducta de gaze

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Extindere retea de gaz FFMI FFMI In urma cu 7 ani am adus teava de gaz pe strada noastra impreuna cu 5 vecini. Am platit unei firme care se ocupa de extinderea retelelor de gaz. Acum s-au mai ... (vezi toată discuția)
Racordare gaze Iuli34 Iuli34 Bună ziua, locuiesc la curte, pe un drum de servitute, fiind ultima locuință construita, ca și poziție. Locuinta a fost racordata la rețeaua de gaze ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. aduc atentiei dvs o problema legata de coloana de ... catalin.d catalin.d Buna ziua. Aduc atentiei dvs o problema legata de coloana de gaz .Acum 3 ani am solicitat accesul la sistemul de distributie a gazelor.Dupa un an am primit ... (vezi toată discuția)