Vis a vis este un cartier de vile, dupa 4 ani de asteptariam obtinut autorizatie de constructie pentru bransarea la o teava de gaz care se afla la cca 8 m de imobilul meu pe locul de parcare apartinand acestui cartier de vile, proprietate privata . Conducta a fost fost pusa de dezvoltatorul care a construit vilele. Vecinii de vis a vis nu vor sa-mi de acceptul sa ma bransez si mai ales sa sap pe terenul lor . Distrigazul a sapat, a bagat teava dar nu a facut inteparea la conducta de gaz, au astupat deja fara sa termine lucrarea. La solicitarea mea privind terminarea lucrarilor sau schimbarea solutiei printr-o extindere verbal au comunicat ca nu se poate face extindere, pentru a ma bransa dintr-o strada perpendiculara pentru ca spun ei este conducta pe strada. Ce solutie am ca lucrarea sa se termine, sau sa se faca extindere.
Extindere retea de gaz
FFMI
In urma cu 7 ani am adus teava de gaz pe strada noastra impreuna cu 5 vecini. Am platit unei firme care se ocupa de extinderea retelelor de gaz. Acum s-au mai ... (vezi toată discuția)
Racordare gaze
Iuli34
Bună ziua, locuiesc la curte, pe un drum de servitute, fiind ultima locuință construita, ca și poziție. Locuinta a fost racordata la rețeaua de gaze ... (vezi toată discuția)