avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 757 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... In ce conditii poate o persoană care dorește să ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

In ce conditii poate o persoană care dorește să iasă la pensie ...

In ce conditii poate o persoană care dorește să iasă la pensie anticipat sa plateasca pentru anii rămasi (aproape 6)?
Cel mai recent răspuns: ClaudiaO93 , utilizator 12:04, 1 Iunie 2021
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cumpararea de vechime este utilizata doar la pensia de limita de varsta.
Multumesc. Si in acel caz stiti cumva ce conditii trebuie îndeplinite?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Postati, date concrete/reale.
Femeie, născută în sept 1965, grupa 1, vechime 33 ani si 8 luni, stagiu complet 34 ani si 4 luni, la Casa de Pensii i s-a spus ca mai are aproximativ 6 ani până la pensionare.
Mulțumesc.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Care este stagiu de cotizare in grupa I?

Alte discuții în legătură

Pensie anticipata sau pensie anticipata partiala fratiloiulenuta fratiloiulenuta mama mea ;nascuta 17 01 1960.are vechime curata 33 ani 6 luni si 7 zile ,25 ani 7 luni si6 zile grupa a 2 , 1 an si 8 luni somaj ;;la ce varsta poate iesi la ... (vezi toată discuția)
Pensionare gabitza1007 gabitza1007 tatal meu are varsta de 59 de ani impliniti.are vechime in munca din anul 1969 si pana in prezent, in momentul de fata lucrand cu contract de munca.de pe ... (vezi toată discuția)
Pensie pusaviorica pusaviorica sotul meu este nascut in anul 1961 si are 40.07.20 ani vechime din care 13.03 ani grupa1 ,5.02.28 grupa 2 , 0.09 grupa speciala ,1.03.21 conditii deosebite ... (vezi toată discuția)