avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua. Un cumnat a fost diagnosticat anul trecut ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua. Un cumnat a fost diagnosticat anul trecut cu cancer. ...

Buna ziua. Un cumnat a fost diagnosticat anul trecut cu cancer. De atunci a fost in concediu medical (fiind angajat). De cateva luni beneficiaza de imdenizatie de handicap. Din pacate a decedat de curand. Poate sotia lui sa beneficieze de ajutor de inmormantare?
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 14:59, 31 Mai 2021
Condoleante

Eu zic ca da, sa intrebe la casa judeteana de pensii.
Multumesc!

Ionut.ion a scris:

Condoleante

Eu zic ca da, sa intrebe la casa judeteana de pensii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor de inmormantare Flory8 Flory8 Buna,as dori sa știu cine poate beneficia de acest ajutor de înmormântare?Fratele meu a murit de 2 saptamani,de inmormantare s-a ocupat doar mama ... (vezi toată discuția)
Buna seara! - deces înainte de pensie, drepturile moștenitorilor Anna84 Anna84 Buna seara! Mama a decadat de curand si nu a apucat sa ajunga la pensie. Ma intrebam daca este posibil ca unu din noi( suntem 3) sa beneficieze de fondul de ... (vezi toată discuția)
Ajutor inmormantare sls sls Tatal meu a decedat de curand si avea pensie de limita de varsta si mai lua si pensia de handicap. Am luat ajutorul de inmormantare de la casa pensilor 2170 ... (vezi toată discuția)