avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 962 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua . Deoarece PMB refuza sa raspunda de aproape ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua . Deoarece PMB refuza sa raspunda de aproape un an ...

Buna ziua .
Deoarece PMB refuza sa raspunda de aproape un an la o intrebare simpla sper sa gasesc la dumneavoastra bunavointa si competenta necesara .
Locuiesc in zona protejata 95 Polona intr-o curte avand 60 m lungime si 7 latime cu trei imobile insiruite pozitionate pe limita de proprietate deci construite in calcan.
Pe trenul liber de constructii alipit calcanului cladirii ce o detin se doreste constructia unui bloc S+P+2E+3E retras alipit la calcanul existent pe toata lungimea . Deoarece PUZ-ul prevede o alipire la calcan de max 15 m noua constructie are prevazute din 15 in 15 m curti de lumina ce intrerup calcanul . Curtile de lumina ma vor obliga ca in viitor daca voi dori modificarea regimului de inaltime a constructiei mele sa construiesc si eu curti de lumina simetrice si aliniate cu cele ale vecinului ceea ce practic i-mi imparte locuinta in doua parti din care una nu o voi putea folosi ,deci imi aduce un prejudiciu major .
Intrebarea la care PMB nu a vrut sa raspunda desi a emis CU pentru noua cladire este daca pentru realizarea curtilor de lumina este necesar acordul vecinilor cat si daca acest acord este necesar pentru suspendarea schelelor deasupra locuintei mele cu ocazia lucrarilor de executie a calcanului si a finisarii acestuia

Multumesc

Alte discuții în legătură

constructie casa pe teren ingust claudia5555 claudia5555 Buna seara. Detin un teren cu deschidere la strada de 10 m si aproximativ 31 m lungime. Se poate obtine certificat de urbanism pe acest teren? Constructia va ... (vezi toată discuția)
Constructie pe teren in litigiu zadryana zadryana buna ziua, vreau sa incep constructia unei case pe un teren care are latimea de 9.75 metri. din aceasta latime, 1,5 metri se afla in litigiu cu vecinul. ... (vezi toată discuția)
Constructie circuit inchis aymme aymme Buna seara. Am si eu o mare nelamurire.Ce inseamna \"constructie cu circuit inchis\" si ce condiiti trbuie sa indeplineasca propietarul unui teren de 150 mp ... (vezi toată discuția)