avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 594 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... De unde pot solicita o adeverință ptr. pensionare , ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

De unde pot solicita o adeverință ptr. pensionare , cu vechime ...

De unde pot solicita o adeverință ptr. pensionare , cu vechime si spor din perioada 1988-1990 ,încadrată ca inginer, la intr.de tricotare,,Crinul,, București?
Cel mai recent răspuns: qabriel , utilizator 15:40, 4 Septembrie 2024
In anul 1899 a fost infiintata Societatea de Tricotaje Bucuresti care a devenit “Intreprinderea nr.5300” devenita apoi “Intreprinderea nr.2332 Bella Broiner”, iar din 1963 Fabrica de Tricotaje “Crinul Bucuresti”, pana in 08.12.1990 cind s-a transformat in S.C. “CRINUL” S.A. Bucuresti, conform HG 1272/08.12.1990, prin preluarea intregului patrimoniu al fabricii de tricotaje.

Luati legatura cu TOP RO EUROMAX 3L IPURL lichidator judiciar al SC CRINUL SA Bucuresti.
am nevoie de adeverinte dela Crinul fabrica de tricottaje perioada 1978 1983
Luati legatura cu TOP RO EUROMAX 3L IPURL lichidator judiciar al SC CRINUL SA Bucuresti.
Buna ziua, multumim dar sa stiti ca pare o societate fantoma, unul din telefoane e mort iar la celalalt nu raspunde nimeni. Am gasit un mail pe undeva, le-am scris(se pare ca firma ar fi administrata de Toporan Gabriela), dar nu am primit inca raspuns. Undeva trebuie sa gasim arhiva Crinul.
Incercati sa obtineti date de la ONRC despre situatia acelei societati ... internet are si date neactualizate.

Alte discuții în legătură

Bună ziua. unde aș putea gasi arhivele sau lichidatorul Întreprinderii ... Thomas 2019 Thomas 2019 Bună ziua. Unde aș putea gasi arhivele sau lichidatorul Întreprinderii de Tricotaje Crinul București pentru anii 1986 _1991,apoi această intreprindere ... (vezi toată discuția)
Buna ziua.as dori sa stiu cum pot gasi arhiva ita bucuresti autobaza ... claudia1960 claudia1960 Buna ziua.As dori sa stiu cum pot gasi arhiva ITA BUCURESTI AUTOBAZA 1 TITAN pentru adeverinta de grupa a II A. Multumesc. (vezi toată discuția)
Bună ziua, Știe cumva cineva unde se află arhiva pentru fosta ... DianaMARGA3 DianaMARGA3 Bună ziua, Știe cumva cineva unde se află arhiva pentru fosta I.T.S.A.I.A București care ulterior a devenit Agrotransport București? Mulțumesc ... (vezi toată discuția)