avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... adeverinta de vechime in munca
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

adeverinta de vechime in munca

BUNA ZIUA,
AM RUGAMINTEA LA DUMNEAVOASTRA SA MA AJUTATI, SAU MACAR CU INFORMATII UNDE AS PUTEA SA MA ADRESEZ , IN OBTINEREA UNEI ADEVERINTE DE VECHIME IN MUNCA DE LA SOCIETATEA DE TRANSPORTURI AUTO TRANSTITAN SA, INTREPPRINDERE CE A PURTAT INAINTE DE REVOLUTIA DIN 1989 NUMELE DE ITA CIUTMR - INTREPRINDEREA DE TRANSPORTURI AUTO A CENTRALEI INDUSTRIALE UTILAJ TRANSPORT MATERIAL RULANT
EU MA NUMESC OLTEANU CATALIN MIRCEA SI AM LUCRAT ACOLO IN PERIOADA SEPTEMBRIE 1988 -APRILIE 1993 CU INTRERUPERE PENTRU STAGIUL MILITAR.
VA STAU LA DISPOZITIE CU ORICE ALTE DETALII SUPLIMENTARE
MULTUMESC ANTICIPAT PENTRU AJUTOR
Ultima modificare: Duminică, 19 Ianuarie 2025
OLTEANU MIRCEA, utilizator
Cel mai recent răspuns: OLTEANU MIRCEA , utilizator 18:43, 19 Ianuarie 2025
SC TRANSTITAN SA
Denumiri anterioare: MICM-CIUTMR I.T.A.

Sediu, localitate creator: Bucuresti

Operatorul economic (sediu): SC MAXIM GRUP SRL (Sos. Alexandriei nr.16A, Turnu Magurele, Jud. Teleorman, tel. 0761814328)

Anii Extremi: 1980-2005
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua.as dori sa stiu cum pot gasi arhiva ita bucuresti autobaza ... claudia1960 claudia1960 Buna ziua.As dori sa stiu cum pot gasi arhiva ITA BUCURESTI AUTOBAZA 1 TITAN pentru adeverinta de grupa a II A. Multumesc. (vezi toată discuția)
Arhive cărți munca Carnicu Carnicu Va rog sa mă ajutați cu informații despre arhivă următoarelor societăți: C.M.C.I.B.- uzina București 1973 -1976; I.U.I.U. ISLAZ Alexandria ... (vezi toată discuția)
Cel mai bun actor roman? ContSters176126 ContSters176126 de Toma Caragiu va mai aduceti aminte?de Birlic?etc.,etc, nu stiu daca e potrivit cel mai ,cea mai!multi au fost sau sant buni. (vezi toată discuția)