avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 505 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua Am cheltuieli cu dovezi taxa camin ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua Am cheltuieli cu dovezi taxa camin parinte,cererea ...

Buna ziua
Am cheltuieli cu dovezi taxa camin parinte,cererea de punere sub interdictie si numire tutore cerere depusa in 2018,tutore am fost numita dupa 1 an,continuind sa platesc taxa camin batrani
La darea de seama sa hotarat in instanta de tutela sa pot scoate din contul mamei suma cheltuita numai din perioada in care am devenit tutore
intrebare; ceilalti bani cheltuiti pt parinte inainte de a fi tutore cum procedez,cum ii recuperez?
va rog raspuns!
multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Descarcare gestiune fond - tutela (persoana cu handicap) Alecksya Alecksya Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu clarificarea urmatoarei situatii legat de citatia primita privind descarcarea de gestiune pentru Fond - tutela. Fragment ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, se poate renunta la procesul de tutela ,avand in vedere ... Stefan22@ Stefan22@ Buna ziua, se poate renunta la procesul de tutela ,avand in vedere ca termenul de judecata este dat? Avocatul a depus cerere pentru tutela speciala(persoana ... (vezi toată discuția)
Deschidere succesiune corina stancu corina stancu tatal meu a murit acum 1 saptamina, mama este diagnosticata cu Alzheimer. actul de deces al tatalui precum si actul de proprietate al apartamentului parintilor ... (vezi toată discuția)