avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 576 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua , în caz de concediu risc maternal se mai ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua , în caz de concediu risc maternal se mai acorda stimulent ...

Buna ziua , în caz de concediu risc maternal se mai acorda stimulent de inserție.? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:09, 3 Iunie 2021
În situația persoanelor îndreptățite aflate în plata stimulentului de inserție care solicită concediile medicale prevăzute la art. 2 alin. (1), cu excepția celui prevăzut la lit. c), din Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 158/2005, aprobată cu modificări și completări prin Legea nr. 399/2006, cu modificările și completările ulterioare, plata stimulentului de inserție nu se suspendă.
(art. 17 alin.3 OUG 111/2010)

art. 2 alin. (1) lit. c), din Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 158/2005 se refera la concedii medicale și indemnizații pentru maternitate;

In speta, pe durata concediului de risc maternal plata stimulentului de inserție nu se suspendă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulent de inserție concediu medical Consilier_alina Consilier_alina In concediu de maternitate (prenatal și postnatal) se acorda stimulent de inserție? Este concediul medical prenatal și postnatal un venit supus ... (vezi toată discuția)
Stimulent insertie in timpul concediului de maternitate Arabellla Arabellla Sunt in CCC cu copilul 1. Vreau sa stiu daca beneficiez de stimulent in urmatoarea situatie: - ma intorc la lucru cu 60 de zile inainte de 2 ani ai ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! concediul de incapacitate temporara de munca suspenda ... mihaela_1968 mihaela_1968 Buna ziua! Concediul de incapacitate temporara de munca suspenda acordarea stimulentului de insertie? Care sunt situatiile in care este suspendat? (vezi toată discuția)