avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1030 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am fost prins cu marijuana in septembrie, ulterior ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am fost prins cu marijuana in septembrie, ulterior chemat la ...

Am fost prins cu marijuana in septembrie, ulterior chemat la sediul diicot si la centrul antidrog. Am primit citatie sa ma prezint astazi la tribunal la ora 8:30 pentru confirmare renuntare urmarite penala, dar am intarziat jumatate de ora. Doamna judecatoare mi-a spus ca se continua si voi primi decizia saptamna viitoare printr-o citatie. Mi-a spus sa stau linistit si ca nu vor fi consecinte negative pentru ca am intarziat, numai ca nu am semnat nimic atunci si a ramas sa astept pana saptamana viitoare. Intrebarea mea este, se poate sa se schimbe ceva pentru ca nu am ajuns la timp? Sau tot se va dispune la incetarea urmaririi penale? Mentionez ca s-a intamplat in Bucuresti.
Ultima modificare: Joi, 3 Iunie 2021
Ghostemane, utilizator
Cel mai recent răspuns: Lonapak , utilizator 19:14, 3 Iunie 2021
Trebuia sa va angajati avocat sa va reprezinte. Daca s-a amanat pronuntarea, se pot depune concluzii scrise.
Cel mai probabil doamna judecator va confirma solutia de renuntare la urmarirea penala

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care sunt urmările după ce sunt prins pe stradă cu mai puțin de un gram de marijuana? Andrei97z Andrei97z Am fost prins pe strada cu mai putin de un gram de Marijuana. Am fost dus la sectie , am dat declaratie si as dori sa stiu care sunt urmarile. Mentionez ca nu ... (vezi toată discuția)
Acuzat de detinere de droguri dupa 4 ani Ghhh Ghhh Buna ziua, in urma cu 4 ani am fost prins de un echipaj Diicot ce erau sub acoperire, care au efectuat un control asupra mea si in masina au gasit candidatea ... (vezi toată discuția)
Deținere canabis pentru consum Dxddsdd Dxddsdd Daca am fost prins impreuna cu un prieten de catre un echipaj care facea verificari ca detineam asupra noastra in masina, 5 grame de canabis folosit pentru ... (vezi toată discuția)