avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Modificare destinație casa scării blocului are un ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Modificare destinație casa scării blocului are un spatiu comercial.

Bună seara, casa scării blocului are un spatiu comercial ce nu exista in acte.
Am cerut ajutorul primăriei, am scos certificatul urbanistic pentru schimbare destinație spatiu. In el scrie negru pe alb că nu se poate folosi in acest scop.
Va rog să îmi spuneți cum as putea că sa avem acest spațiu cu acte în regulă?
Va mulțumesc!
Ultima modificare: Sâmbătă, 5 Iunie 2021
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Costuri schimbare destinatie din locuinta in spatiu comercial albaiuliaonline albaiuliaonline buna ziua,doresc sa construiesc un spatiu comercial 24 mp undeva la sat.in certificatul de urbanism pe langa avizele si acordurile cerute mi se mai cere si ... (vezi toată discuția)
Bună , sunt proprietarul unui imobil situat la parterul unui ... adryflory adryflory Bună , Sunt proprietarul unui imobil situat la parterul unui bloc, cu o suprafață de 40 mp. Imobilul a fost achizitionat in urma cu 10 ani, dar cu ... (vezi toată discuția)
Fals in acte??? selena1720 selena1720 Buna seara, Problema mea este urmatoarea... In decembrie 2013 am inchiriat un spatiu pentru a putea deschidea o cafenea bar/club.. Cand am dorit sa inaintez ... (vezi toată discuția)