avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 449 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună dimineața tuturor! Am cotizat la fondul de ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună dimineața tuturor! Am cotizat la fondul de pensii private ...

Bună dimineața tuturor!
Am cotizat la fondul de pensii private (AEGON) in timp ce aveam un alt job, ulterior am schimbat jobul, aflat ca firma la care eu activez în prezent nu imi pune cotizația respectiva în fondul AEGON... dețin o diplomă de LĂCĂTUȘ MECANIC, însă până sa lucrez ca si lăcătuș, am lucrat în domeniul comerțului Alimentar.
Cum pot sa imi recuperez respectiva suma din Fondul AEGON???, sunt totusi bani mei, si nu am sa ma lucrez in domeniul comerțului Alimentar.
Va multumesc frumos pentru atentia acordată.

Alte discuții în legătură

Pensie privata facuta fara stirea mea! florinsadova florinsadova Am aflat dupa 10 ani ca contribui la un pilon de pensii fara stirea mea!O cunostinta din cercul de prieteni de acum 10 ani mi-a facut contract la o pensie ... (vezi toată discuția)
Abilitare serviciu extern de prevenire si protectie Florin-Galati Florin-Galati Buna ziua, Va solicit sprijinul pentru urmatoarea situatie. De curand mi-am infintat I.I. cu cod CAEN 7490, dar pentru a obtine abilitaea serviciu extern de ... (vezi toată discuția)
Contract falsificat! radusimona9 radusimona9 Am semnat un contract de munca cu angajatorul cu suma de 2 mii lei.Intre timp am avut surpriza sa constat ca au schimbat contractul cu unul semnat de ei si cu ... (vezi toată discuția)