avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 510 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract Falsificat!
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract Falsificat!

Am semnat un contract de munca cu angajatorul cu suma de 2 mii lei.Intre timp am avut surpriza sa constat ca au schimbat contractul cu unul semnat de ei si cu suma de 6,6 mil.Ce este de facut?Mutumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:09, 6 Februarie 2015
O plangere penala pentru savarsirea infractiunii de fals in inscrisuri sub semnatura privata.
Eu lucrez la acest angajator de 2 ani.In acest timp eu am fost privata de un cuantum de cotizatie la casa de pensii de o diferenta foarte mare.timp de 2 ani mie mi sa cotizat cu minimul pe economie nu cu 2 mii lei.Ce se poate face sa imi recuperez diferenta de cotizatie si daca pot cere despagubiri pentru acesta infractiune care ma afectat psihic.
Va puteti constitui parte civila in cazul in care organele de cercetare penala constata savarsirea infractiunii respective.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Semnatura falsa alexopolis alexopolis Daca pe contractul de munca a semnat angajatorul in locul meu,ce repercursiuni poate avea?????????// (vezi toată discuția)
Fals in inscrisuri, infractiune continuata? andyanya andyanya Buna ziua tuturor! Revin cu o problema de drept penal putin mai incurcata, in speranta ca ma puteti ajuta sa-i gasesc incadrarea corecta. 1.Ca urmare a ... (vezi toată discuția)
Aparare in dosar penal fals, uz de fals, abuz in serviciu Constitutional Constitutional Doresc sa stiu daca intr-un dosar penal deschis pentru abuz in serviciu, fals si uz de fals care er fi pedeapsa maxima si daca poate fi pronuntata cu ... (vezi toată discuția)