avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... semnatura falsa
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

semnatura falsa

Daca pe contractul de munca a semnat angajatorul in locul meu,ce repercursiuni poate avea?????????//
Cel mai recent răspuns: Alex Chiciu , Avocat 11:29, 20 Noiembrie 2011
alexopolis a scris:

Daca pe contractul de munca a semnat angajatorul in locul meu,ce repercursiuni poate avea?????????//

Ii puteti face plangere penala pentru savarsirea unui concurs de infractiuni : fals in inscrisuri sub semnatura privata si uz de fals.
Asadar, se poate angaja raspunderea penala a celui a savarsit faptele de mai sus.
corect raspunsul de mai sus, cu precizarea ca se incadreaza numai la fals in inscrisuri sub semnatura privata (acesta este astfel definit incat include uzul de fals).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sanctiune alonso_first_one alonso_first_one Daca un angajator a semnat in locul unui angajat pe contractul de munca sau pe actul aditional contractului de munca,ce sanctiune i se poate da si cum as putea ... (vezi toată discuția)
Semnatura falsa pe state de plata mihaela.vlad mihaela.vlad buna ziua! acum citeva zile am demisionat din motive ca nu mi-am primit salariile pe trei luni. Statele de plata pe luna septembrie si octombrie nu le-am ... (vezi toată discuția)
Falsificarea unei proiect melcsy melcsy unde se incadreaza fapta unui individ daca falsifica semnatura unei firme de proiectare...nu firma respectiva a elaborat proiectul dar a folosit de denumirea ... (vezi toată discuția)