avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 539 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... falsificarea unei proiect
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

falsificarea unei proiect

unde se incadreaza fapta unui individ daca falsifica semnatura unei firme de proiectare...nu firma respectiva a elaborat proiectul dar a folosit de denumirea si arhitectii firmei... si a si obtinut autorizatia de demolare...fals in inscrisuri sub semnatura privata sau care?
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dutescu , Avocat 15:20, 7 Aprilie 2010
Faceti plangere la politie si o incadreaza organele de cercetare penala.
Probabil fals dar si infractiuni prevazute de legi speciale ( drept de autor etc.).
deci plansa de proiect nu a fost intocmita de catre firma de proiectare, individul a folosit numai denumirea firmei, iar firma a observat pe cale incidentala totul....unde se incadreaza uz de fals?
furt?
Eu as zice concurs de infractiuni: fals sub semnatura privata ( care include uzul de fals) si incalcarea drepturilor de autor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgent! melcsy melcsy va rog frumos sa-mi ziceti unde se incadreaza fapta faptuitorului. noi suntem o firma de proiectare, pe cale incidentala am observat ca cineva se foloseste de ... (vezi toată discuția)
Semnatura falsa alexopolis alexopolis Daca pe contractul de munca a semnat angajatorul in locul meu,ce repercursiuni poate avea?????????// (vezi toată discuția)
Cum se sanctioneza falsul si uzul de fals? arlandh arlandh Buna ziua! Ma aflu in urmatoarea situatie: Arendasul anexeaza contractului de arenda un act aditional falsificand semnatura arendatorului.Mai mult, ... (vezi toată discuția)