avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 502 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... urgent!
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

urgent!

va rog frumos sa-mi ziceti unde se incadreaza fapta faptuitorului.
noi suntem o firma de proiectare, pe cale incidentala am observat ca cineva se foloseste de denumire firmei noastre si a obtinut o autorizatie de demolare, plansa respectiva nu a fost intocmita de firma noastra, dar apare pe ea denumirea firmei noastre, si numele proiectantului.
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 17:50, 7 Aprilie 2010
Infractiuni de fals si uz de fals( daca pe baza acestor documente a obtinut o autorizatie de demolare).Puteti face plangere penala daca aveti datele firmei respective, poate si documentele incriminate. Consultati un avocat.
Formulati plangere penala pentru fals,conf.art.289 c.pen si pentru uz de las ,prev.de art.291 c.pen,impotriva firmei respective la Parchetul sau la sectia de politie pe teritoriul careia au avut loc faptele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Falsificarea unei proiect melcsy melcsy unde se incadreaza fapta unui individ daca falsifica semnatura unei firme de proiectare...nu firma respectiva a elaborat proiectul dar a folosit de denumirea ... (vezi toată discuția)
Exista vreun capat de acuzare - continuare elyon85 elyon85 daca la intocmirea unui proces verbal...folosesc un martor care imi da datele si spune ca vrea sa fie folosit ca martor la contraventiile savarsite de ... (vezi toată discuția)
Sanctiune alonso_first_one alonso_first_one Daca un angajator a semnat in locul unui angajat pe contractul de munca sau pe actul aditional contractului de munca,ce sanctiune i se poate da si cum as putea ... (vezi toată discuția)