avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1070 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... buna ziua as avea o intrebare am fost oprit de către ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

buna ziua as avea o intrebare am fost oprit de către poliție ...

buna ziua as avea o intrebare am fost oprit de către poliție și mia fost facut testul drugotest mia facut dosar si sunt in calitate de suspect as putea recupera permisu acum am plecat din tara si as avea nevoie de el cat mai repede
Cat durează soluționarea dosarului penal aveți dreptul de conducere suspendat.
Pentru celeritate plătiți contravaloarea probelor biologice și angajati-va avocat.
Ultima modificare: Duminică, 6 Iunie 2021
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat
si daca sunt plecat din tara si nu am dovada de circulatie as putea conduce
domnul avocat as putea obține vreo dovada de la politie din spania sau vreo solutie ca as avea nevoie va rog.
Nu puteti obtine dovada de la politia din Spania.

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am fost oprit in bucuresti de catre politia rutiera ... Wrde30 Wrde30 Buna ziua, Am fost oprit in Bucuresti de catre Politia Rutiera si aveam in orgasmin THC, automat mi-a fost retinut permisul si creat dosar penal. Eu acum ... (vezi toată discuția)
Salutare am si eu o problema am fost oprit de politie conduceam ... Utilizator222800 Utilizator222800 Salutare am si eu o problema am fost oprit de politie conduceam un motor si mi.au pus testul ati drog si am iesit pozitiv la canabis am fost si la recoltarea ... (vezi toată discuția)
Salut la toată lumea am și eu o problema am fost oprit de un ... Buley11 Buley11 Salut la toată lumea Am și eu o problema am fost oprit de un echipaj de poliție in trafic mi sa făcut testul cu acel aparat de drog in care mi-a ieșit ... (vezi toată discuția)