avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 395 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Salutare am si eu o problema am fost oprit de politie ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Salutare am si eu o problema am fost oprit de politie conduceam ...

Salutare am si eu o problema am fost oprit de politie conduceam un motor si mi.au pus testul ati drog si am iesit pozitiv la canabis am fost si la recoltarea de sange si urina am cooperat cu ei le.a recunostut ca am fumat cu vreo 2 zile in urnam. Imi poate da dovada de condus ca mi.au luat permisul fara drept de conducere? Cat ar dura acest proces? Pe cazier daca ei imi fac dosar penal apare sau nu? Permisul il mai primesc inapoi? Ce sanctiuni ar fi in cazul asta ? Va multumesc !
Ultima modificare: Sâmbătă, 25 Iunie 2022
Utilizator222800, utilizator
Ca regulă, nu veți mai putea conduce.
Dar, dacă tot va angajati avocat puteți încerca să vă apărați și sa va exercitati drepturile.
Poate reușiți ceva...
Cat dureaza cercetarile veti avea dreptul de conducere suspendat. Daca veti fi trimis in judecata si condamnat, permisul se anuleaza.
Pentru celeritate, solicitati sa achitati contravaloarea probelor biologice si angajati-va avocat specializat in astfel de cauze.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salut! ma numesc lucian și am 18 ani am și eu o întrebare, ... Lucian Ionita Lucian Ionita Salut! Ma numesc Lucian și am 18 ani Am și eu o întrebare, am fost surprins de către politie în timp ce conduceam un autovehicul pe drumurile publice sub ... (vezi toată discuția)
Bună o întrebare vă rog am fost oprit de echipaj de poliție ... Bună o întrebare vă rog am fost oprit de echipaj de poliție în trafic în Timișoara Mi-o cerut documentele la control ok iam dat absolut toate actele ... (vezi toată discuția)
Canabis la volan. ce se va întâmpla cu permisul meu, la ce mă pot aștepta? GeorgeMarafet GeorgeMarafet Salut , am foat depistat recent de un filtru al poliției conducând un autovehicul pe drumurile publice sub influența canabisului, Nelamurirea mea e in in ... (vezi toată discuția)