avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 338 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Salut! Ma numesc Lucian și am 18 ani Am și eu o ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Salut! Ma numesc Lucian și am 18 ani Am și eu o întrebare, ...

Salut! Ma numesc Lucian și am 18 ani Am și eu o întrebare, am fost surprins de către politie în timp ce conduceam un autovehicul pe drumurile publice sub influenta canabisului, am fost dus la secție pentru testare ude a ieșit pozitiv THC 5, apoi la analize sânge și urina, permisul mi-a fost suspendat ma-m ales cu dosar penal dar acum nu știu ce este de făcut în continuare ce consecințe vor urma și cât timp voi avea permisul suspenadat
Cel mai recent răspuns: press187 , utilizator 01:00, 7 Aprilie 2021
Cat dureaza solutionarea dosarului penal, veti avea dreptul de conducere suspendat.
Pentru celeritate, solicitati sa achitati dvs contravaloarea analizelor, altfel, poate dura si cativa ani. In exercitarea dreptului la aparare, suspectul/inculpatul, poate solicita o expertiza la INML.
Daca veti fi trimis in judecata si condamnat, permisul se anuleaza.
Angajati-va avocat specializat in astfel de cauze si stabiliti impreuna cu el strategia apararii.
Salut, sunt in aceeasi situatie, ai ceva noutati?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Thc in sistem la volan Alex_al Alex_al Buna ziua, Acum o luna de zile am fost oprit in timp ce eram la volan si mi s-a facut testul pentru substante unde a iesit THC pozitiv. Am fost dus la inml ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat condus sub influenta psihoactive? alexandru13cozzmin alexandru13cozzmin Permis suspendat condus sub influenta psihoactive? Am dat probe de sange Am inteles ca daca imi platesc analizele ajung in termen de 30/45 zile! Am sanse sa ... (vezi toată discuția)
Salutare am si eu o problema am fost oprit de politie conduceam ... Utilizator222800 Utilizator222800 Salutare am si eu o problema am fost oprit de politie conduceam un motor si mi.au pus testul ati drog si am iesit pozitiv la canabis am fost si la recoltarea ... (vezi toată discuția)