avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1050 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... dacă faci dezmembrare la o proprietate care ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

dacă faci dezmembrare la o proprietate care bineînțeles are ...

dacă faci dezmembrare la o proprietate care bineînțeles are număr alocat de primarie, în baza cărei legi se aloca noul număr necesar la proprietatea rezultata din dezmembrare?

Alte discuții în legătură

Legea 15/2003 - statul imi poate lua terenul? MITCHCHE MITCHCHE Buna ziua, am o intrebare, poate ma puteti ajuta Daca am dobandit un teren in baza legii 15/2003 pentru sprijinirea tinerilor pentru construirea unei ... (vezi toată discuția)
Notare litigiu in cartea funciara avas avas Buna ziua. Am cerut in instanta un drept de servitute de trecere pe proprietatea vecinului pana la drumul public.De la mine la drumul public trec pe doua ... (vezi toată discuția)
Dețin o proprietate la tara care are numărul 7, vecinul meu ... foxtrot foxtrot dețin o proprietate la tara care are numărul 7, vecinul meu din dreapta, sa zicem ar numărul 5, iar vecinul lui ( celui cu nr.5) i-a fost alocat nr. de casa ... (vezi toată discuția)