avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1163 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna ziua. Am un proces pe rol cu un angajator ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna ziua. Am un proces pe rol cu un angajator bugetar. Nu am ...

Buna ziua. Am un proces pe rol cu un angajator bugetar. Nu am primit indemnizatia de hrana din 1 ian 2019 ci doar din apr 2019 si ei imi invoca in proces ca nu a fost votat bugetul de stat la timp, ci doar din martie si de aceea nu au putut acorda din ianuarie aceasta indemnizatie. Vin cu o lege ca sa nu depaseasca 1/12 din bugetul anului anterior, cand nu era acea indemnizatie de hrana. Ce pot folosi aici? Nu puteau face o rectificare? Multumesc

Alte discuții în legătură

Indemnizatia de hrana BOSKY BOSKY Buna ziua, indemnizatia de hrana se acorda incepand cu 01 decembrie sau 01 ianuarie? OUG? (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil Miha2018 Miha2018 Buna ziua! Ma adresez cu urmatoarea speta: un salariat solicita Concediu crestere copil nascut in luna aprilie 2019. Situatia referitoare la cele 12 luni in ... (vezi toată discuția)
societate pe actiuni -poate acorda indemnizatie de hrana? chirigiu aurelia chirigiu aurelia Societate pe Actiuni (capital majoritar de stat) -servicii publice de administrare zone verzi ,cimitire ,baze sportive-Poate acorda Indemnizatie de hrana? (vezi toată discuția)