avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1875 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... La ce sectie a Tribunalului contest decizia?
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

La ce sectie a Tribunalului contest decizia?

Daca sunt functionarului public cu statut special din sistemul administratiei penitenciarelor unde contest Decizia de concediere?La Tribunal sectia litigii de munca siau la contencios?
Cel mai recent răspuns: mihaicalinescu2005 , utilizator 21:59, 7 Ianuarie 2010
La instanta de contencios administrativ in raza careia se afla institutia publica care a emis actul administrativ pe care doriti sa-l atacati. Nu uitati insa, de procedura prealabila. :)
Reclamantul se poate adresa instantei de la domiciliul sau sau celei de la domiciliul paratului. Daca reclamantul a optat pentru instanta de la domiciliul paratului, nu se poate invoca exceptia necompetentei teritoriale.
Instanta competenta este Tribunalul Judetean - sectia contencios administrativ
Corect, in ceea ce priveste instanta( de la domiciliul paratului, sau a reclamantului), care este Tribunalul Judetean. Esential de retinut...instanta de contencios.! :D

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care este instanþa competentã sã judece o cauzã având ca obiect legea nr. 544/2001? stroe maqrcel stroe maqrcel M-am adresat cu o plangere in contencios ad-tiv impotriva Curtii de Apel Alba la ICCJ ,pentru refuz de eliberare documente, care au raspuns ca ei nu judeca in ... (vezi toată discuția)
Sesizarea instantei de contencios adm.-teritorialitate elena20a elena20a Buna ziua, puteti sa-mi spuneti, va rog, care este instanta competenta teritorial in cazul unei sesizari a instantei de contencios? (vezi toată discuția)
Instanta competenta mototo mototo Buna seara. Va rog sa ma ajutati cu opinia dvs. Daca vreau sa actionez in instanta in aceeasi actiune Garda financiara comisariatul general Bucuresti si ... (vezi toată discuția)