avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1200 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua! Sunt angajata la Allsys Energy,detasata ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua! Sunt angajata la Allsys Energy,detasata pana la 31.07.2021la ...

Buna ziua!
Sunt angajata la Allsys Energy,detasata pana la 31.07.2021la SERV H.R.INTEGRAL SRL.
A-si dorii sa intreb,daca am dreptul sa particip la greva japoneza initializat de colegii mei,angajati la Allsys,si sa cer marirea salariului si drepturile pe care ni s-au luat?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:44, 8 Iunie 2021
Greva de solidaritate poate fi declarată în vederea susținerii revendicărilor formulate de angajații din alte unități aparținând aceluiași grup de unități sau sector de activitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Greva de solidaritate Mihaela Sile Mihaela Sile Buna ziua, as dori sa stiu daca pentru ziua cand este organizata o greva de solidaritate ( cu prezenta la serviciu si desfasurarea acvtivitatii in conditii ... (vezi toată discuția)
Greva BX BX O persoana oarecare poate intra pur si simplu in greva (sau un grup restrans de persoane) ? Adica greva dupa legile actuale trebuie sa fie ceva organizat de ... (vezi toată discuția)
Refuz munca Vioreld Vioreld buna ziua. pot fi concediati 2 salariati care pe motiv de neplată a salariilor au refuzat sa se deplaseze la o lucrare? (vezi toată discuția)