avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 571 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, am o problema legata de taxa redeventa loc ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, am o problema legata de taxa redeventa loc de veci ...

Buna ziua,

am o problema legata de taxa redeventa loc de veci calculata gresit de administratia cimitirului ( nu au calculat cf cotelor din certifcatele de mostenire).
Dupa decesul tatalui meu am constatat ca taxele achitate anual de el pt concesiune loc de veci nu au fost calculate corect, cf cotei detinute , ci intr o cota mai mica. Acest lucru se intimpla din 2007, tata decedind anul acesta. Este legal ca acum, administratia cimitirului sa recalculeze cota corecta pt 14 ani in urma ? daca nu, va rog sa imi spuneti si temeiul legal sa pot combate o eventuala refacturare , majorari plata. Multumesc!

Alte discuții în legătură

Reconcesionarea locului de veci cfinica cfinica Buna Dimineata, Daca ma poate ajuta cineva cu un sfat... Am 3 locuri de veci la un cimitir din apropierea Capitalei,cumparate cu mai multi ani in urma,cu ... (vezi toată discuția)
Adeverinta de valoare a locului de veci!!! Chinezoaica Chinezoaica Buna Ziua!Mi-am depus actele pentru succesiune unde mi s-a cerut sa aduc si adeverinta de valoare a locului de veci,actul de concesiune il am,dar trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Neplata taxei de concesionare loc de veci de catre toti mostenitorii CraciunFischer CraciunFischer Detin 1/5 dintr-un loc de veci in cimitirul Ghencea civil. Ceilalti mostenitori ai locului, respectiv fratii mei, sunt toti decedati. Sunt singura care a ... (vezi toată discuția)