avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 773 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua, suntem 4 frati tata a murit în 2012 și ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua, suntem 4 frati tata a murit în 2012 și nu am făcut ...

Bună ziua, suntem 4frati tata a murit în 2012 și nu am făcut succesiunea după el, că sora de acasă nu a vrut până nu moare și mama.O sora s-au, căsătorit în 1988 și un frate la fel și o soră s-a căsătorit în 2000, după tata a rămas o casă făcută cu mama și una a părinților lui tata.Din casă făcută de tata și mama au donat jumătate la mie cu act de donație in 1994.Eu m-am căsătorit în 1986,am reparat cu soțul meu casa bunicilor și cealaltă jumătate nefondată am construit garaje și anexe am pus centrală pentru noi și mama oferindui căldură și apă tot pe cheltuiala noastră am bagat-o fără să mă ajute frații mei cu banii.Mama trăiește și acum frații mei sânt fiecare la casa lor ,eu am construit anexele și garajele de când trăia tata dar nu am acte pe ele , că mai demult nu se cerea O soră a băgat la succesiune la tribunal frații mei au dreptul din construcțiile ce le-am construit cu soțul meu și din casa donată de părinții mie și soțului.Succesiunea trebuie făcută numai după averea tatălui său că mama trăiește.Vă mulțumesc frumos!
Ultima modificare: Marți, 8 Iunie 2021
Morivo, utilizator

Alte discuții în legătură

Casa renovata,lipsa dovezi olga2011 olga2011 sora mea a modificat casa parintesaca,renovata de la fundatie, in 1969,cu banii ei,in casa au ramas o un frate si parintii,ea si-a pastrat o camera si o ... (vezi toată discuția)
Partaj bunuri comune/lichidarea regimului matrimonial Marius00E Marius00E Buna ziua.ma scuzati de deranj.VA ROG DIN SUFLET ajutati-ma CU O INFORMATIE.mama a divortat in 2015 de,,tata,,(scriu tata in ghilimele ca nu mai pot ... (vezi toată discuția)
Drept mostenire aurora1967 aurora1967 tata a mostenit o casa cu 5 cam si un teren aferent casei de425mp ,suntem 2 surori,iar mama cu tata au un ap de 2 cam ,ce mi se cuvine mie daca am renuntat la ... (vezi toată discuția)