avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1073 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna seara! Vin catre voi in speranta ca reusesc sa ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna seara! Vin catre voi in speranta ca reusesc sa aduc putina ...

Buna seara!
Vin catre voi in speranta ca reusesc sa aduc putina lumina in cazul tatalui meu. El a lucrat intre 1987 si 1992 la "Statiunea pentru mecanizarea agriculturii" sau SMA Luncoiu de Jos. Acele arhive nu se mai regasesc nicaieri. El ar mai avea nevoie de doar doi ani (de grupa) ca sa iasa la pensie acum si acele acte ne sunt de mare ajutor.

Am primit in scris de la Arhivele Nationale Hunedoara si Bucuresti ca aceste acte nu se afla la ei si nici nu stiu unde le putem gasii. De asemenea ni s-a spus de catre un localnic, ca s-au mutat arhivele la Ergoform Soimus, dupa o discutie acolo, am revenit de unde am plecat. Arhivele nu sunt la ei, nu stiu unde putem sa le gasim.

Ce putem face in aceasta situatie, unde mai putem cauta?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: consumcoopdeva , utilizator 20:03, 13 Ianuarie 2022
Incercati sa aflati de la ONRC cine a lichidat societate AGROMEC SA Luncoiu (Trustul de Maşini Agricole Hunedoara, care cuprindea 12 secţii SMA l, respectiv la Deva, Haţeg, Hunedoara, Luncoiu de Jos, Baia de Criş, Călan, Cîrneşti, Geoagiu, Ilia, Simeria, Orăştie şi Teliuc. Întregul trust a fost preluat SC Agromec SA.).

Luati legatura cu acesta si intrebati-l despre arhiva.
Va multumesc frumos!

O zi buna :)
Bună seara
As vrea sa știu dacă ați rezolvat ceva cu adeverință tatălui dvs. Sunt și eu în aceasi situație. Nu găsesc pe nimeni care sa îmi elibereze o adeverință pentru grupa la Luncoiu de Jos.
Mulțumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua un răspuns corect va rog frumos am grupa 1 și grupa ... jose1968 jose1968 Bună ziua un răspuns corect va rog frumos Am grupa 1 și grupa 2 din anul 1985 noua lege ami da dreptul să ies mai devreme cu 2 ani locuiesc în Galați de ... (vezi toată discuția)
Legea cu iesirea cu 2 ani mai repede la pensie ganeacristi ganeacristi Buna. A trecut legea cu iesirea cu 2 ani mai repede la pensie in judetul Hunedoara? E trecuta in monitorul oficial? (vezi toată discuția)
Poluare, grupa a doua de munca si pensionare angiandu angiandu Buna ziua! Cine are grupa a doua de munca beneficiaza de iesirea la pensie cu 2 ani mai devreme pentru ca a locuit minimum 30 de ani intr-o localitate ... (vezi toată discuția)