avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua scurt și la obiect. Suni la poliție pt un ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua scurt și la obiect. Suni la poliție pt un furt , ...

Buna ziua scurt și la obiect.
Suni la poliție pt un furt , vine agentul constata etc coboară din casa iar apoi mă sună să mă aresteze tot pe mine am fost dus la spitalul de nebuni ( consumasem doar puțin alcool la triaj din start a fost favorizat polițistul legat cu cătușe îmbrâncit până în triaj și amenințat cu pumni de 4 polițiști în triaj momentul in care am vrut să mă ridic legat de pe scaun am fost pus la pământ de de cei 4 și storcit in ultimul hal pe podea am stat 9 zile internat intre nebuni cu TBC și alte boli legat pe pat fara sa fiu cu adevărat examinat mi a fost și frica sa cer dreptul la avocat sau ceva pe motiv sa nu mă bată la fel amenințat noaptea cu puni de către personal. Ce pot face avocatul poporului? Eu nu coboram din casa daca nu mă sună. Terminasem discuția despre furt.

Alte discuții în legătură

Buna ziua am fost ridicat din strada suspect. am sunat la politie ... Alexandru22dl Alexandru22dl Buna ziua am fost ridicat din strada suspect. Am sunat la politie pt un furt matol. Eram in toate mintile. Vine politia sus neavand mai exact ce sa ... (vezi toată discuția)
PoliȚiŞti corupȚi sau nu??? Young Man from Europe Young Man from Europe [b]Este normal sa fii internat cu forta la psihiatrie fara sa ai probleme psihice? [/b] Indiferent ca e contraventie/penal un lucru savarsit nu mi se pare ... (vezi toată discuția)
Pierdut / furat borseta astazi cu acte ci + permis auto + telefon smartphone icoman icoman Buna ziua. Imi cer scuze daca nu am postat unde trebuie dar nu am gasit o alta categorie relevanta pentru problema mea ! Din neatentie probabil am ... (vezi toată discuția)