avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 837 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua. Am cumparat o masina second hand de la o ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua. Am cumparat o masina second hand de la o firma ce ...

Buna ziua. Am cumparat o masina second hand de la o firma ce se ocupa cu vanzarea masinilor secon hand. Cand am dus-o la mecanic sa i se faca schimburile de ulei si a curelei de distributie s-a constatat ca masina ascunde vicii la motor. Am discutat la firma despre aceasta problema si m-au trimis la un atelier cu care lucreaza ei si m-au anuntat ca motorul nu se poate repara si ca mi-l schimba cu un alt motor. Ce ma sfatuiti sa fac in acest caz, nu stiu cum sa procedez. Multumesc.

Alte discuții în legătură

Service auto mi-a distrus masina ursulakee ursulakee Buna ziua, As dori sa stiu daca ma puteti ajuta intr-o problema. Inainte de Craciun am lasat masina, un Audi A6 la un service auto in Bucuresti ... (vezi toată discuția)
Am cumpărat o mașină acum o lună de zile , am găsit anunțul ... AnaDBR AnaDBR Am cumpărat o mașină acum o lună de zile , am găsit anunțul pe olx , am vb cu proprietarul care era un vânzător de mașini ( nu am știu asta până nu ... (vezi toată discuția)
Am cumparat o masina care s-a defectat din prima zi dupa achizitionare mioara123 mioara123 Buna ziua, Acum exact 14 zile am cumparat o masina, din 2009 de la un domn care parea de buna credinta. Am vazut masina, mi-a placut cum merge si am fost cu ... (vezi toată discuția)