Buna ziua!
Pana luna aceasta, asociatia noastra a fost administrata de o firma specializata, iar de acum o sa preiau eu partea de administrare. Mentionez ca detin atestat de administrator de imobile.
Firma de administrare a folosit un soft pe care mi-l va preda impreuna cu toate datele asociatiei. Va rog sa-mi spuneti ce documente mai trebuie sa-mi predea. Ati putea sa ma ajutati cu un model de proces verbal de predare-primire? Multumesc!
PROCES-VERBAL DE PREDARE-PRIMIRE
A EVIDENTEI MIJLOACELOR MATERIALE SI BANESTI
Incheiat azi ___________________ intre reprezentantul Comisiei de Cenzori, Presedintele si Administratorul Asociatiei de Locatari Bloc _________ de o parte si Presedintele Comisiei de Cenzori, Presedintele si Administratorul Asociatiei de Proprietari Bloc _________________ de cealalta parte.
Primii au procedat la predarea iar ceilalti la primirea urmatoarelor valori si acte reprezentand evidenta mijloacelor materiale si banesti ale Asociatiei de Locatari Bl. ________.
1. Soldul in casa: ________________ lei.
2. Soldul cont disponibil CEC sau banca: _____________________ lei.
3. Ultima lista de plata reprezentand luna: ______________________ la stadiul de incasare existent (anexa nr. ______)
4. Tabel nominal cu restantierii, sumele restante cu lunile corespunzatoare (anexa nr. ___).
5. Debitorii, altii decat membrii asociatiei locatarilor (tabel-anexa nr. _____).
6. Facturile de plata catre furnizori, nerepartizate si neachitate.
7. Acte justificative de plati pentru cheltuieli in derulare.
8. Evidenta garantiilor existente la furnizorii de servicii (anexa nr. ____).
9. Tabel nominal cu evidenta fondului de rulment (anexa nr. ____).
10. Soldul fondului de reparatii: ___________________ lei.
11. Soldul cheltuielilor administrative: ______________ lei.
12. Cheltuieli administrative neachitate: _____________ lei.
13. Soldul altor fonduri: __________________________ lei.
14. Creditorii: ________________________________________________________________
15. Mijloacele materiale existente: _______________________________________________
Pe langa acest proces-verbal, sa solicitati situatia activ si pasiv.