1. Salariul individual se stabileste prin negocieri individuale intre angajator si salariat. .... Salariul este confidenţial.
Salariul minim de incadrare, pentru norma intreaga, este de 2300 lei brut/ luna.
In c.i.m. este mentionat salariul brut ? Ati semnat c.i.m. ? Daca da, cat este mentionat in contract.
2. Deducerea personală se acordă pentru persoanele fizice care au un venit lunar brut de până la 1.950 lei pentru contribuabilii care au o persoană în întreținere este de 670 lei.
Pentru contribuabilii care realizează venituri brute lunare din salarii cuprinse între 1.951 lei și 3.600 lei, inclusiv, deducerile personale sunt degresive față de cele de mai sus și se stabilesc potrivit Codul fiscal.
Se lucrează în sistem privat.Am întrebat pentru că atunci când au venit statele de plată la deducție era trecut 510, salariu brut 2300,iar în final se rămânea în mână cu 956.(Asta in mare pe lângă CAS,Impozit,contribuții salariale,etc). Îmi cer scuze daca am deranjat pe cineva cu întrebarea mea,dar văzând statul de plata care nu este al meu,este al altei persoane care la rândul ei m-a întrebat dacă așa trebuie să fie,am fost nevoita sa întreb.
Domnule/Doamna gi-jane2. De reținut,că nu este pentru mine.Si a fost doar o întrebare,niste informații,nu s-a cerut cu exactitate.De acest lucru sunt și eu conștientă.
nu ati postat ce era mai important, adica salariul brut ca functia nu conteaza, daca scriati asa de la inceput, nu se mai pierdea timpul si ati fi aflat si ce va interesa.
exista calculatoare si pe internet, introduceti acolo brutul si vedeti cat ar trebui sa aiba net.
pt nelamuriri , persoana poate intreba si la contabilitate.
Probabil, mai are si alte retineri, ca din brut de 2300 nu ii revine 956
Calcul salariu
lavy80
Buna ziua ,
V-as ruga sa ma ajutati cu niste clarificari prin calculul salariului :La un venit brut de 2862 mie imi rezulta salariu net astfel:
... (vezi toată discuția)