As dori ca mesajele offtopic sa fie purtate prin intermediul mesageriei private , astfel sa evitam stergerea acestora.
.....
@ Anchi83
Formula de calcul este : salariul brut de 2.300 lei.
Salariu brut = 2.300 lei
CAS: 25%* = 575 lei
CASS: 10%* = 230 lei
Deducere personala: 565 lei
Salariu impozabil: Salariu brut – (CAS+CASS+CFS) – deducere personala = 2300 - 230 -575 - 565 = 930 lei
Impozit pe salariu = Salariu impozabil x 10% = 93 lei
Astfel salariul pe care il primeste angajatul in mana, respectiv salariul net se calculeaza astfel:
Salariu net = Brut – (CAS+CASS+CFS+Impozit) = 2300 – (230 + 575 +93) = 1. 402 lei
Colegul dvs poate depune o solicitare in scris la angajator pentru a lamuri situatia ... Nu cumva s-a observat cuantumul salariului impozabil si nu pe cel net?
Buna seara.Sincer nu știu cu exactitate ce a văzut el,dar din ceea ce mi-ați spus nu coincid cu ceea ce mi-a spus.Eu i-am sugerat sa facă o simulare pe calculator,pe diferite site-uri, chiar și pe cel dat de dumneavoastra,iar dacă este ceva ce nu înțelege să vorbească direct cu șeful lui pentru a lămuri problema.
Calcul salariu
lavy80
Buna ziua ,
V-as ruga sa ma ajutati cu niste clarificari prin calculul salariului :La un venit brut de 2862 mie imi rezulta salariu net astfel:
... (vezi toată discuția)