As dori daca imi puteti spune cat trebuie sa ia in mana un contabil primar si cu o persoana in intretinere.
Am întrebat pentru că atunci când au venit statele de plată la deducție era trecut 510, salariu brut 2300,iar în final se rămânea în mână cu 956.
văzând statul de plata care nu este al meu,este al altei persoane care la rândul ei m-a întrebat dacă așa trebuie să fie,
salariul in general este confidențial din câte știu eu,fie el contabil primar sau șef.Persoana care mi-a pus întrebarea,mi-a pus-o pentru că nu a înțeles statul de plată și restul,și credeți mă altceva nu avea pe stat
"Au venit statele", "vazand statul" si apoi brusc, salariul a devenit confidential
am inteles ca un coleg de-al dvs avea o nelamurire cu statul, desi e contabil, nu stie ...nu am inteles nici pana acum ce nu stie... probabail ca nu stie netul la brut
initial ati intrebat cat trebuie sa aiba in mana un contabil, uitand sa precizati ce e mai important- cat are salariul brut, in realitate necontand ca e contabil, cel primar poate avea studii medii.
In plus nu cred că un contabil pleacă cu salariul de la 2300 lei brut.
salariu brut 2300
Nu credeti, dar ati vazut fluturasul cu 2300.