avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua! Dacă am lucrat în Austria pana în luna ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua! Dacă am lucrat în Austria pana în luna mai 2021 ...

Bună ziua! Dacă am lucrat în Austria pana în luna mai 2021 și acum lucrez în Germania dar part Time, și am aflat ca sunt însărcinată. Intrebarea mea este, in care tara as putea depune actele pentru indemnizația de creștere a copilului? Mulțumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Cantuanamaria , utilizator 18:45, 14 Iunie 2021
Unde locuiti ?
Ultima modificare: Luni, 14 Iunie 2021
Cornel Vasile, Consilier juridic
Acum locuiesc în Germania. Numai ca lucrând part Time nu beneficiez de asigurare de sănătate. Iar asigurarea de sănătate o voi plăti în continuare în Austria
Celmai bine luati legatura pentru indrumari cu Biroul ataşatului pentru probleme de muncă și sociale pentru RF Germania și Austria

Dna. Mihaela Mădălina TULEU - Ataşat pentru probleme de muncă și sociale
Tel: +49 (0)30 212 39 108
Fax: +49 (0)30 212 39 399
E-mail: berlin.social@mae.ro

In opinia mea, actele s-ar depune in Germania.
O sa încerc. Va mulțumesc pentru răspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua am și eu o întrebare lucrez ca prostituata in austria ... Aida1254 Aida1254 Bună ziua am și eu o întrebare lucrez ca prostituata i austria și am asigurare dacă rămân însărcinată în Austria statul ma ajuta cu ceva-?? (vezi toată discuția)
Buna ziua. am lucrat in germania, iar in urma unor probleme de ... Michi2475 Michi2475 Buna ziua. Am lucrat in Germania, iar in urma unor probleme de sănătate am fost nevoit să-mi iau concediu medical din perioada 16.05.2020-19.03.2021, in ... (vezi toată discuția)
Social în germania Gabi.. Gabi.. Buna seara am si eu nevoie de ajutor lucrez de aproape un an in germania cu o firma romaneasca si vreau sa ami iau familia cu mine eventual sa ma mut acolo ... (vezi toată discuția)