avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 781 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna! Stie cineva daca se poate pune poprire pe ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna! Stie cineva daca se poate pune poprire pe indemnizatia ...

Buna! Stie cineva daca se poate pune poprire pe indemnizatia de insotitor copil handicap grav ? Am inteles ca pe indemnizatia de crestere se va pune poprire dar nu stiu la insotitor cum e . Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:55, 16 Iunie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Potrivit legii (art.729 C.proc.civ.), indemnizatiile cu destinatie speciala, stabilite potrivit legii, nu pot fi urmarite pentru niciun fel de datorii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lndemnizatia din ccc si pensia de întretinere Elizaionescu Elizaionescu Buna seara, daca sotul ar lua concediu de crestere al copilului si ar lua indemnizatie 85% din salariu brut, mai este obligat sa plateasca pensia alimentara pt ... (vezi toată discuția)
Titular cont persoana cu handicap ghiumusa ghiumusa Buna ziua Este posibil ca in cazul unei popriri sa se ia din contul persoanei cu handicap ? Ma refer la stimulentul acordat de primarie și indemnizația ... (vezi toată discuția)
Poprire indemnizatie crestere copil vatafuflorentina vatafuflorentina Buna ziua,am o datorie catre banca brd si ieri am verificat cardul si am constatat ca apare suma restanta pe care o am de dat,intrebarea mea este imi pot face ... (vezi toată discuția)