avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1024 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua. Daca s-au facut acte aditionale pt ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua. Daca s-au facut acte aditionale pt telemunca anul ...

Buna ziua. Daca s-au facut acte aditionale pt telemunca anul trecut in care s-a specificat ca angajatii pot lucra fie de la sediul angajatorului, fie de la domiciliu sau orice alt loc, mai este nevoie sa fac o informare speciala de revenire la birou? La noi deocamdata vine la birou doar cine doreste, maxim 6-8 persoane din 32 si nici acestia in fiecare zi. Inca nu s-a decis revenirea tututor angajatilor, este la latitudinea fiecaruia. Multumesc anticipat pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:34, 16 Iunie 2021
Potrivit art.17 C.mun, da.
Multumesc frumos pentru raspuns. Noi din martie anul trecut lucram in regim de telemunca, insa a putut veni la birou oricine si oricand. Eu vreau sa ma asigur ca sunt respectate reglementarile legale, pentru ca este posibil sa mergem in continuare pe aceeasi idee, vine la birou doar cine doreste si oricand doreste. Daca nu s-a decis inca revenirea tuturor angajatilor la birou, ar trebui sa astept si sa fac informarea la momentul respectiv?
Daca nu s-a decis inca revenirea tuturor angajatilor la birou, ar trebui sa asteptati decizia angajatorului și apoi sa faceti informarea la momentul respectiv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am informat angajatorul ca sunt insarcinata si la ... NSteph NSteph Buna ziua, Am informat angajatorul ca sunt insarcinata si la cateva zile de la anunt mi s-a trimis de la HR o informare de la medicina si protecția ... (vezi toată discuția)
Si telemunca si la birou in revisal ec1konta ec1konta Se inregistreaza ceva in revisal daca angajatorul decide ca munca sa fie in sistem hibrid, 1 zi/saptamana la birou si restul in telemunca? E de ajuns sa fie ... (vezi toată discuția)
Recuperare ora de lucru in urma unei pene de curent TzapInferno TzapInferno Buna seara tuturor ! Voi incerca sa descriu situatia cat mai clar posibil, oferind toate detaliile. Lucrez de acasa ( work from home ), de 1 an. ... (vezi toată discuția)