avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 750 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua, Ma pot pensiona pentru limita de varsta ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua, Ma pot pensiona pentru limita de varsta daca am handicap ...

Buna ziua,
Ma pot pensiona pentru limita de varsta daca am handicap grav si stadiu de cotizare 33 de ani?Handicapul l-am dobandit in timpul cotizarii.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 14:48, 16 Iunie 2021
Beneficiati de o reducere a varstei standard de pensionare cu 15 ani, daca ati realizat 1/3 din stagiul complet prevazut in anrxa 5, in conditii de handicap grav.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionare anticipata in cazul unui handicap obtinut la varsta de 6 ani dobroghii dobroghii Am 64 ani si la varsta de 6 ani am dobandit un handicap in urma bolii de poliomelita(epidemia din 1956),ramanand cu un handicap mediu(dupa operatii si ... (vezi toată discuția)
Buna ziua as dori niste lamuriri cu privire de la trecerea de ... mona m mona m Buna ziua as dori niste lamuriri cu privire de la trecerea de la pensia de boala la cea de limita de varsta, varsta 48 ani vechime in munca 5 ani din 2008 ... (vezi toată discuția)
Pensionare chris_04 chris_04 Mama mea are incadrare handicap accentuat si pensie de invaliditatedin 2009. Mi sa spus ca o pot scoate in ianuarie 2017 la pensie, fiind nascuta in iulie ... (vezi toată discuția)