avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 295 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... rectificare decizie AJPIS
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

rectificare decizie AJPIS

Buna ziua! Am facut o cerere la AJPIS pe legea 118/1990 pentru stabilirea calitatii de urmas. La momentul la care am facut cererea detineam unele documente justificative. Pe baza lor am ales art 1. litera d "domiciliu obligatoriu". Intre timp am facut rost de alte documente care ma determina sa cred ca m-as fi putut incadra la alt art 1 litera e "stramutat in alta localitate". (Am obtinut o adeverinta MJ in care se specifica ca a fost dislocat din localitatea X si i-a fost stabilit domiciliul obligatoriu in localitatea Y). Pe noul articol indemnizatia ar fi mai mare.

Intre timp mi-a fost admisa cererea si am primit decizia pe art 1, d.

Intrebare: Exista posibilitatea rectificarii deciziei pe baza noilor documente obtinute intre timp, fara a fi nevoie sa intentez actiune in contecios administrativ?

Multumesc
Ultima modificare: Joi, 17 Iunie 2021
uradustefan, utilizator

Alte discuții în legătură

Pot solicita scutire la impozit? Eugen76 Eugen76 Decret Lege 118/1990. In baza certificatului de mostenitor pot solicita scutire pentru teren si casa avand in vedere ca mama a fost beneficiara a art. 1 din ... (vezi toată discuția)
Legea 189/2000 si interpretarea din codul fiscal rvis rvis Din anul 2003, mamei mele i s-a stabilit calitatea de beneficiar al Legii 189/2000, fiind \"sotie supravietuitoare a refugiatului\" (tatal meu era decedat la ... (vezi toată discuția)
Legea 221 swirlpeepz swirlpeepz Buna seara, este adevarat ca s-a limitat despagubirea prin OUG 68/2010 la suma derizorie de 2.500 €? Am cautat in www, dar ceva concret nu am ... (vezi toată discuția)