avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... DEMISIE art. 81 codul muncii In cazul demisiei fata de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

DEMISIE art. 81 codul muncii In cazul demisiei fata de angajator ...

DEMISIE art. 81 codul muncii

In cazul demisiei fata de angajator in cat timp dureaza procedurile de lichidare si acordare a resturilor platilor cuvenite legale...! multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:49, 17 Iunie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Legea prevede ca salariul se plateste la data stabilita in contractul individual de munca, in contractul colectiv de munca aplicabil sau in regulamentul intern, dupa caz.

Legea nu face distinctie in ceea ce priveste plata salariului in cazul incetarii raportului de munca...prin urmare, angajatorul este indreptatit sa va plateasca drepturile salariale aferente pana la data incetarii c.i.m. la data stabilita in c.i.m. pentru plata salariului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata lichidare salariu marionitalia1 marionitalia1 Am fost angajata luna aceasta acum 2 saptamani.Plata salariului se face intre 27 si 30 ale lunii dar mi s-a spus ca voi lua primul salariu luna viitoare in ... (vezi toată discuția)
Demisia la zi lucian0zzzz lucian0zzzz Buna ziua . am si eu o problema. Fiind angajat cu 4 ore pe trei luni de proba la o firma in urma unor neintelegeri cu patronu am decis de comun acord ca in ... (vezi toată discuția)