latka a scris:
Singura posibilitate e prin convingere, e o chestiune optionala. Stringeti banii in rate si apoi va montati toti odata. Si noi suntem pe scara cam tot atitea apartamente, cu apometre fara transmisie si nu am avut probleme niciodata. E cam mult 10-15 mc. Puteti face altceva, sa faceti o AG si sa propuneti ceea ce legea va permite, sa verificati periodic indecsii apometrelor. Puteti face si o verificare tehnica, cu un vas de capacitate cunoscuta (10 litri sa zicem) si vedeti ce indicatii obtineti la fiecare apometru, facind macar 3 incercari (si apoi mediere).
Când s-au făcut citiri asa cum ați recomandat în acele luni a fost cam cum trebuie. Ideea ca după un timp anumite persoane nu mai vor sa răspundă la ușa. Adunările când le facem nu reușesc sa unească decât vreo 6 oameni. Aceeași 6 care vin tot timpul. Mai sunt persoane care nu sunt trecute la întreținere sau care îți arată că 4 persoane(2 adulți + 2 copii mici deși stau destul pe acasă ei consuma doar 5-6 metri de apa.Cumva la unii le convine sa pună 1-2 metri (avem și persoane din astea) de apa și sa plătească acele pierderi plus metrii declarați.
Știu ca poate este prea urata ideea de a obliga, dar nu știu ce se mai poate face. Asa ca aștept și alte idei dacă mai sunt.