avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 312 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Ce acte trebuie depuse pentru a beneficia de legea ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Ce acte trebuie depuse pentru a beneficia de legea 154/2021?Sunt ...

Ce acte trebuie depuse pentru a beneficia de legea 154/2021?Sunt urmașul mamei care a beneficiat de legea 189 privind persecutarea persoanelor între 1940-1945.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: sch , utilizator 18:45, 9 August 2021
In cererea tip pt. beneficiar al L154/2021(o gasiti pe net) sunt precizate si actele necesare. Se depun toate la Casa de pensii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

in contextul legii nr 154 /2021 cu modificarile si ... olteanutinca olteanutinca Buna ziua ! In contextul legii nr 154 /2021 cu modificarile si competarile articolelor,eu fiica celui deportat in per 1940-1945 ,tatal meu fiind atunci ... (vezi toată discuția)
Referitor la legea 154/2021, se poate face dovada refugiului ... neluvlad neluvlad Referitor la Legea 154/2021, se poate face dovada refugiului din Bucovina de Nord unui parinte prin declaratie cu martori in cazul in care la Arhivele Statului ... (vezi toată discuția)
Mostenitor drepturi refugiati din ardeal! Mmiihh Mmiihh Sunt din Bucuresti. Tatal meu, cand era in viata, la pensie, a fost refugiat din Ardeal si beneficiar a prevederilor legii 189/2000. Decizia de la casa de ... (vezi toată discuția)