avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua, Certificare Raport Expertiza
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua, Certificare Raport Expertiza

Buna ziua,

Raportul privind baza de calcul a ajutorului de stat pentru Horeca, ce se acordă sub forma unor granturi în temeiul Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 224/2020, poate fi certificat de cenzorul - expert contabil al societatii?

Va multumesc.
Ultima modificare: Luni, 21 Iunie 2021
olimpic2000, utilizator
Cel mai recent răspuns: Emilika40 , utilizator 15:45, 21 Iunie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bună ziua,

Membru CECCAR sigur e, are și semnătură electronică?
Specialistul care semnează raportul inițial și raportul de sinteză la acesta trebuie să fie membru CECCAR și să aibă semnătură electronică. Nu scrie niciunde că nu e voie să fie angajat al firmei pentru care semnează sau că trebuie să fie un specialist neutru/extern firmei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calculul termenului procedural de 180 zile calendaristice nicoleta_stoian nicoleta_stoian Bună seara, În urma încheierii unui contract de finantare avand ca obiect “ajutorul de stat acordat sub formă de grant pentru capital de lucru, ... (vezi toată discuția)
Pfa si declaratia unica LaviniaB30 LaviniaB30 De ex daca am un PFA iar singurul venit sunt subventiile de la APIA (dupa care sunt platite impozitele an de an), nu s-a taiat nici o chitanta pe pfa,.....mai ... (vezi toată discuția)
Buna ziua prin oug 126/2020 s-a modificat oug 158/2005 `` cuantumul ... mmarianne mmarianne Buna ziua Prin OUG 126/2020 s-a modificat OUG 158/2005 `` Cuantumul brut lunar al indemnizaţiei pentru carantină sau izolare reprezintă 100% din baza de ... (vezi toată discuția)